Webbcamp i Långaveka utanför Falkenberg

Sista veckan i augusti 2013 bjöd Jakob Naredi in till webbcamp i långaveka utanför Falkenberg.  Om det finns någon definition på ett webbcamp skulle det kunna vara att webbentreprenörer och webmasters träffas för att diskutera webben, ha trevligt, jobba från datorn och annan relaterat verksamhet.

kraftskiva

Själv hade jag inte möjlighet att vara med hela vistelsen men när jag anlände på onsdagkvällen dukade vi till kräftskiva.
Trots det tog vi oss upp någelunda tidigt på torsdagen då Benny Kvist som varit med första halvan av veckan skulle avvika och fick skjuts till tågstationen, samtidigt som vi andra begav oss vidare till nätverksträff och spa på Falkenbergs strandbad. Sedan blev det pizza, supportsamtal för växthusbutiken då det fortarande är växthussäsong och vi hann därefter jobba ytterligare vid datorerna, bl.a. hann jag fixa till databaskopplingen på sidan omjobbet som av någon oförklarlig anledning hade brutits. Därefter avnjöts middagen  på restaruang Laxen.

Fredagen ägnades åt studiebesök på GleSys med efterföljande lunch på mixed asia med asiatisk buffé och därefter glass på SIAs fabriksutförsäljning och mer webbdiskussioner och datorjobb på eftermiddagen.

Från vänster Andreas Bard och Jakob Naredi från Dreambuilders. Glenn Johansson från GleSys och Jonny Elofsson från Adrecord.

Från vänster Andreas Bard och Jakob Naredi från Dreambuilders. Glenn Johansson från GleSys och Jonny Elofsson från Adrecord. Foto: Jakob Svensson

Webbacampen fortsatte hela helgen men jag avvek på fredagen för att åka till Parken Zoo med familjen på lördagen.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *