TV-online.se

Har passat på att göra om en sida jag hade liggandes från grunden. Bakgrunden är att jag vid något svagt ögonblick köpte en sida som hette snabbTV och som länkade till onlinesänd TV från olika länder. Sedan har jag droppat det ursprungliga domännamnet och slängt upp innehållet på en annan domän jag hade, TV-online.se

Nu har jag gått igenom vilka av länkarna till TV-sändningarna som var aktiva och och lagt in ett par snabblänkar till nyheter från olika delar av världen på TV-online.se

Jag valde att ha språket engelska trots att det är en .se domän. Tv-online fungerar ju på engelska och se kan ju relateras till det engelska ordet see.

Jag kommer iallfall använda sidan själv för att snabbbt komma åt livesändningen från sky news och snabblänkarna till nyheter från olika världsdelar.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *