Ny internationell sida om minnesteknik

Nu har jag även en sida inom minnesteknik på engelska. Jag har ju sedan tidigare skrivit lite om detta ämne på superminne.se och minnesteknik.se (även om jag inte gjort något åt designen på dessa sidor). Jag länkade då även till en bra engelskspråkig sida, www.increase-memory-power.com/. När jag såg att länken var bruten och domänen ledig att registrera, samt att det fanns en hel del inlänkar kvar så registrerade jag den och lade upp innehåll på domänen. Och det kommer redan en del besökare tack vare de tidigare länkarna. Alltid roligt med en internationell sida. Även om det är svårare att nå ut och rikta reklam så blir ju de potentiella besökarna väldigt många fler än för en svensk sida.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *