Har du en idé du vill utveckla? Vinn seglingsresa i kroatien.

Nu har du som har en idé du vill utvecka chans att vinna en veckas inspirerande seglingsresa i kroatien.
Tillsammans med Jakob Svensson, grundare av zentreprenor.se får du under en vecka, i en kreativ miljö, möjlighet att fundera kring din idé och bolla idéer med Jakob. Kanske hittar vi också samarbetsmöjligheter kring olika projekt framöver.

Din idé kan vara i princip vad som helt; en bok du tänkt skriva, en app, webbsida eller en uppfinning du vill fundera vidare kring eller en företagsidé du vill utveckla.

Det spelar ingen roll hur långt du kommit kring din idé. Om du bara har en vag tanke eller om det är ett projekt som du har kommit långt med. Du väljer också själv hur mycket diskussioner kring era idéer du vill ha och hur mycket tid du bara vill ha för dig själv och skriva, tänka eller planera under resan.

Vinnaren får en veckas seglingsresa i Kroatien arrangerad av moresailing.se på båten more55.
Lördag 19/6 -lördag 26/6 2021 inklusive flyg, tur och retur från Stockholm. Del i dubbelhytt, transfer till och från båten, frukost, lunch och dryck ombord på båten. Ingen seglingserfarenhet krävs men för den intresserade finns naturligtvis möjlighet att interagera med den kunniga besättningen eller några av de andra 10 deltagarna på resan. Och du väljer naturligtvis själv hur mycket semester du vill ha och hur mycket tid du vill ägna åt dina projekt.
Vinnaren står själv för resa till och från Arlanda.

Vinsten kan inte överlåtas eller utbytas mot pengar. Om det vid tidpunkten för resan finns reseavrådan till destinationen kan ett annat resedatum komma att erbjudas. Reservation för felskrivningar och mindre ändringar i upplägget.
Vinnaren väljs ut av Jakob Svensson utifrån idé, potential och samarbetsmöjligheter.

Skicka in ditt deltagande senast 7/3. Vinnaren meddelas under v. 10

Deltag här

Kontakta Jakob på jakob@svensson.in om du har frågor om upplägget.

Om Jakob Svensson
Jakob Svensson har alltid haft många järn i elden och driver ett antal innehållssidor på internet, t.ex. nyttigt.se, ebutiken glashusen.se men har också flera bok- föreläsnings och underhållningsidéer och hoppas att kunna vidareutveckla några av dessa under denna inspirationsresa.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *