Dokumenthanteringssystem

En fördel med ett enmansföretag, förutom att man för bestämma allt själv är att man behöver inte ägna så mycket tid till internmöten, och att det för det mesta går ganska bra att komma överens med sig själv hur man ska göra.

En annan fördel är att man behöver bara själv hålla reda på var man har alla olika dokument och blanketter som behöver användas i olika sammanhang. Trots det kan det vara svårt att hålla reda på allt. En del ligger på en hårddisk. Annat ligger på ett usb-minne eller en annan hårddisk. Annat ligger på någon molnlagringstjänst som t.ex. dropbox eller google drive och en del saker finns inte ens nedskrivet utan enbart säkert förvarade i de små grå cellerna.

Det är nästan så man skulle behöva ett samlat dokumenthanteringssystem bara för sig själv och om man vore många som jobbade tillsammans skulle det definitivt behövas.

Centuri erbjuder ett samlat dokumenthanteringssystem inklusive avvikelsehantering och avtalshantering. Med egendefinierade filtreringsbegrepp som ger användaren ett personligt urval av information blir det lätt att hitta för alla inblandade.

Oavsett var informationen finns lagrad presenteras den i olika vyer. Användare väljer själv vilket sätt som passar bäst för  tillfället. Centuri kan  bland annat sortera ut den information som en användare är berörd  av eller kontrollera vad du inte läst som du borde ha tagit  del av.

 

Bookmark the permalink.

One Response to Dokumenthanteringssystem

  1. Pingback: dokumenthanteringssystem | ordwebbplatser.eu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *