Det börjar röra på sig i serpen för söktermen växthus

När jag tog över verksamheten från hobbydrivhus och startade glashusen ab syntes ingen av sidorna ens bland de 100 första sökresultaten på google. Även när jag pekade om den gamla domänen med en 301 redirect så dröjde det innan sidan började ranka på sökningen växthus i google. Antagligen p.g.a. något filter i sökmotorn då sidan är relevant för söktermen och har många relevanta inlänkar.

Men sedan i mars så sidan börjat klättra i googles serp (search engine rank position) och ligger i skrivandes stund på plats 39 för söktermen växthus på google.
Det har iof. ingen större betydelse då det är väldigt få som bläddrar fram till sidan 4 i sökresultatet på en sökning, så det blir antagligen ingen ökad organisk trafik från google på denna sökterm p.g.a. detta men trenden är åt rätt håll och förhoppningsvis kan den komma att synas på första sidan för söktermen växthus vilket den förtjänar.

Det har dock varit tur att uppstarten har fått gå så lugnt som den har gjort. Det har varit mycket krångligare att ordna med transporter, modeller, administration etc. så det är skönt att inte ordrarna är fler till en början än man kan hålla ordning på dem. Och så har jag ju fortfarande en deltidsanställning så det har heller inte ägnats så mycket tid till verksamheten.

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *