Tillbaka på förstasidan på google för termen växthus

Ni som har följt mina projekt vet kanske att det mest omfattande är handlar om att ranka organisk i sökmotorerna på termen växthus och relaterade termer.

För ca 1,5 år sedan så fanns sidan glashusen.se med på förstasidan på google, men halkade sedan ner för att pendla mellan plats 10 och plats 14 på söktermen växthus på google.
Den främsta anledningen var nog att jag förlorade en viktig och stark inlänk.

De goda nyheterna är att det ser ut som att jag kommer att få tillbaka motsvarande starka länk, men redan nu så är jag tillbaka på förstasidan. Antagligen genom att sidan har fått mycket mer eget content genom att vi säljer ytterligare ett tiotal växthusmodeller. Nu även från Vitavia.

söktermen växthus i bing så ligger glashusen.se just nu på plats 11, d.v.s.  överst på andra sidan, men dels är bing inte lika avgörande för tillfället och dels känns det som att det är lättare att lura sig till en bra plats i bing, t.ex. har en av sidorna som ligger på första sidan en hel del egna satelitsidor, så att ranka högt i google är för tillfället både viktigare och mer komplicerat.

Så det ser riktigt lovande ut inför växthussäsongen.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *