För lite press?

En av fördelarna med att vara anställd är att det ofta finns en chef som talar om vad man ska göra, och som ofta också sätter lite press på att det blir gjort snabbt och effektivt. (Ja, kanske inte om man är anställd inom stat eller kommun). Det kanske också är en av nackdelarna, men mer om det en annan gång. Som egen företagare är det man själv som ska sätta upp målen och se till att de blir gjorda.

Eftersom jag inte haft någon akut ekonomisk press, det har varit industrisemester och de flesta andra har varit semesterlediga och barnen har varit hemma och kallat på uppmärksamhet så har varken arbetsinsatsen eller inkomsterna nått några imponerande nivåer.

Men nu har jag funderingar på att börja med ehandel och då behövs det kapital, så det finns incitament att se till att det blir ändring på detta.

Bookmark the permalink.

3 Responses to För lite press?

 1. N!cklas says:

  Spännande! Ehandel har jag länge varit sugen på att testa men eftersom jag inte hittat ”något nytt” och förmodligen inte slår världen med häpnad med en gammal produkt har jag än så länge avstått.

 2. Anna Olsén says:

  Nu är jag onödigt negativ och kritisk, men TYCKER du verkligen att anställda inom stat och kommun jobbar sämre än privatanställda, och har mindre press från sina chefer?
  Bygger det på egen erfarenhet?
  Jag tänker på all förskolepersonal tex som får fler och fler ungar i grupperna och förväntas göra samma jobb lika bra, på myndigheter som får hårdare direktiv, etc.

  Är det verkligen så att ingen chef där kräver att saker blir gjorda snabbt och effektivt?

 3. Sture Wilhelmson says:

  Elhandel verkar ju vara lönande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *