Hyr konferenslokal

Den som följt denna bloggen vet att verksamheterna som drivs är minst sagt varierande. Alltifrån webbsidor till växthusmontering och evenemang på magiska teatern. Magiska Teatern drivs visserligen i min frus firma, men vi hjälps åt med arbetet.
Nu när fasaden är nyrenoverad hoppas vi på att fler kommer vilja hyra lokalen för möten och konferenser.
Lokalen är riktigt bra både för fester och konferenser eftersom alla konferensmöbler kan ställas undan så att man från att sitta kring bord kan ställa undan så att hela salen blir en öppen yta. Alla konferensstolar kan också användas både kring borden eller vändas mot scenen om man ska ha en talare.

Som tur var kunde vi köpa med stolar när vi köpte lokalen.

Lokalen passar bra både för föreningar och företag då man t.ex. vid ett årsmöte kan ha sittande åhörare och ett podium med styrelsen och talare på scenen. Och geografiskt ligger det i Vrestorp, invid e20 mitt emellan Göteborg och Stockholm, inte alls långt från Sveriges demografiska centrum, den punkt dit den sammanlagda resvägen (fågelvägen) för hela Sveriges befolkning är som minst.
Så om man har deltagare från olika delar av Sverige blir det väldigt rättvist. Och hyran är naturligtvis mycket lägre än en motsvarande lokal i en storstad.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *