Nostalgi

Har äntligen kommit till skott för att göra en uppryckning med sidorna bonus24.se och bingowebb.se och några andra sidor.
Spel har ju alldrig varit någon fokus för mig men för många andra har det varit ett lönsamt segment så om nu folk ändå ska spela så kan man förhoppningsvis vara med och få en liten liten del av kakan som betalas ut från spelbolagen till affiliates.

När man börjar titta igenom vilka spelsidor som legat länkade från sidorna tidigare så märker man att det är många spelbolag och spelsidor som var stora för några år sedan t.ex. bingon, mariabingo och ahabingo inte längre är aktiva på den svenska marknaden.

Systemet med svenska spellicenser har haft effekt och vissa internationella aktörer har dragit sig tillbaka från den svenska marknaden. I skrivande stund är det 100 bolag med licens för spel på den svenska marknaden varav 70 st var licens för onlinespel.

Samtidigt tittar man igenom listan med affiliateprogram man varit ansluten till genom åren och även där är det många som inte alls är aktiva längre.

Tiden går och saker förändras fort. Men nu har vi varit nostalgiska länge nog. Dags att blicka framåt istället.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *